Adventskafe Kramvikbrygga lørdag 4 des. kl 1200- 1600

Sørreisa Damekor

Sørreisa historielag arrangerer adventskafe på Kramvigbrygga lørdag 4. desember. 

Vi har vært så heldige å få Sørreisa Damekor og Sørreisa Husflidslag sammen med oss på brygga. Sørreisa Damekor vil gi oss julestemning og synge for oss av sitt rikholdige repetoar, bl.a. Eatnemen Vuelie av Frode Fjellheim. Vi har også ønsket at publikum kan synge julesanger sammen med koret, og det er vi blitt lovet. 

Sørreisa Husflidslag vil ha salgsstand der de selger sine nydelige kvalitetsprodukter. Medlemmene i laget produserer husflidsvarer av høy kvalitet, og publikum vil sikkert finne noe som er verdig en plass under treet! Medlemmene Sissel, Marit og Elsa vil på salgstanden våre iført sine merovingerdrakter, rekonstruert i de samme vevteknikkene som Høvdingefrua fra Straumen hadde på seg for 1400 år siden: en ullkjole vevd på oppstadvev og pynta med brikkevevde band. 

Sørreisa historielag håper også at høstens nye bøker og kalender havner under juletreet i år. Vi kan nevne årboka, krigsdagboka og Krigsår bind 4. Westgaard Museum vil også selge høstens nykommer: «Fra brystduk til heimestrikka bind». 

Vi tror på god stemning med julesang, allsang, julegavetips og kaffe og kaker.

Forfatter: admin

Har drevet slektsforskning siden ca 1994. Sekretær i Slekt og data-Norge, styremedlem og leder dis-oslo/akershus/ kontaktperson slekt og data-midt-troms. webredaktør sørreisa historielag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.