Boklansering Kramvig brygga 1 juli

Kristine Brones Berg som har sine røtter i fra Skøelv – Oldefaren Olaf Brones har fortalt henne mange historier opp i gjennom barndommen. I tillegg har Olaf skrevet ned mange fortellinger om krigen. Mye av dette har stått på trykk i Sørreisa Historielags Krigsbøker.

Kristine har tatt utgangspunkt i dette materialet og holdt på med ideen om å lage/skrive en Roman om noe bygd på fakta som hennes oldefar har notert og fortalt.

Alle personene i denne romanen er fiktive personer, Sørreisa Historielag har fått manuset til gjennomlesing for ca 1 år siden (3 av styrets medlemmer har lest i gjennom) og også hatt et møte med Kristine.

Når man leser dette og er litt kjent i bygda kan man leve seg inn i fortellingen som Kristine har skrevet, dette er en flott roman tuftet på en sann historie som utspant seg i Sørreisa i krigsårene. Denne boken anbefales på det varmeste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.